Merit / Khasiat Dempo Snow

Dempo Snow

Dempo Snow

¨ An effective formula that helps in cleaning up existing pimples and blackhead, reducing the level of fat at the face, prickly heat in children and making the skin more smoother as well as returning its real skin color as the effect of the sting inflicated by heat of the sun / ultaviolet.

¨ Suatu formula yang membantu menghilangkan jerawat dan jeragat (Flek atau bintik-bintik hitam, wajah yang berminyak, lemak-lemak, ruam panas pada kanak-kanak dan menghaluskan kulit muka yang kasar serta mengembalikan warna kulit yang asal.

9 Responses

  1. Di mana saya boleh dapatkan pengedar dempo snow cream. saya di kawasan melaka.

  2. mcm mana saya boleh jdi dealer?
    kawan2 saya slalu contact saya kalau nak bli DEMPO SNOW coz saya ader contact number dealer…
    kira pakai org tengah la…
    saya kenal dealer 2 masa wat promotion kat klntan…
    tp sekarg saya stay kat KL..

  3. macam mane nak beli produk ni

  4. it’s effective on scar?i means the black color one..

  5. kalo muke tak de jerawat n tidak bermasalh, ade tak kesan sampingan bile gune produk ni?

  6. sy nk tnye ni, produk ni boleh mengembalikan kulit2 yg berlubang ke x?sblum ni sy tdk menhadapi masalah kulit, bagaimana nk men hilangkan jerawat dan bekas2 parut d muka?berkesankah produk ini?

  7. lelaki bole pki x produk ini?

  8. hi dear,
    i wanna buy this dempo snow,im now in doha.where can i get this dempo snow.

  9. hi dear,
    im althaf from doha i wanna buy dempo snow where i can get this cream.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: